Barntårtor

Beställ din barntårta online!

Att beställa barntårta eller figurtårta är väldigt enkelt i vår webshop. Alla tårtor bakas på beställning med äkta råvaror. Din tårta kommer vara både god och fin att se på. Vi hjälper dig med leverans om det behövs.

Hur beställer jag en barntårta online?

När du hittat den barntårta eller figurtårta du vill ha klickar du in på produkten, väljer önskad storlek, smak, färgtema mm. Skriv in om det är något speciellt du önskar. När du sedan klickar vidare till betalning kommer kalendern upp där du väljer önskad dag och tid du vill hämta din tårta. Vi önskar att ha din beställning minst en vecka innan avhämtning.

Barntårta med hemleverans

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Barntårta i Stockholm & Uppsala

Ankans Tårtverkstad ligger mitt emellan Stockholm och Uppsala och har därför kunder från båda städerna. Vi levererar både till Uppsala och till Stockholm.

Barntårta till 1-åring

Att fylla 1 år är stort och brukar ofta firas med en fin tårta. För en 1-åring kan det vara passande med tex en Babblarna-tårta eller en tårta med nallar eller elefanter eller andra gulliga djur på. Endel har tema på 1-års kalaset, tex djungeldjur. Då kan en tårta med djungeljur passa bra. Vi har ett bra sortiment under baby-tårtor som även passa för 1-års kalas.

Barntårta till 2-5 åring

Många barn i yngre åldrar gillar figurer de känner igen som tex babblarna, figurer från Bolibompa eller andra barnprogram. Vi har många olika designs på tårtor som passar barnkalas för 2 - 5 åriga barn. Spidermantårtor eller tårtor med dinosaurier brukar vara populärt också. Eller Frost-tårtor alternativt tårtor med andra prinsessor.

Barntårta till 6-10 åring

Födelsedagstårtor till barn mellan 6-10 år kan vara tex olika typer av speltårtor, hästtårta, Roblox-tårta, Legotårta, Ninjagotårta eller tårtor med andra figurer.

Barntårta med djur

Många barn älskar djur och då passar det bra med tårtor med djur. Antingen "Skogens djur" som tex tårta svenska djur som älg, ekorre, igelkott och björn. Eller barntårta med "djungeldjur" som elefant, lejon, tiger, apa osv.

Barntårta med Unicorn

Unicorntårtor till barnkalas är det många barn som önskar sig. Här kan du beställa tårta med Unicorn. Vi har även cakepops med unicorndesign.

Utvalda produkter

Filtrera
1 - 60 av 92 objekt