Dinosaurietårta

Beställa Dinosaurietårta

Här kan du beställa en tårta med dinosaurier. Beställ enkelt i vår webshop där du väljer storlek, smak, text osv. Vid utcheckningen väljer du vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill ha den hemlevererad eller om du vill hämta själv.

Dinosaurietårta på Dinosauriekalas

Ska du ha dinosauriekalas är en dinosaurietårta helt perfekt för att förgylla hela kalaset. Välj mellan våra olika designs. Vi har både läskiga dinosaurier - draktårtor och gulliga dinosaurier.

Vi har olika designs på dinosarietårtor.

Vi har några olika designs på tårtor med dinosaurier. Den populäraste dinosaurietårtan är den där Tyrannusarius Rex huvud tittar upp ur en låda - Jurassic Park-delivery tårtan. Vill du ha en mer gullig dinosarietårta kan du välja en"Naken" dinsaurietårta som är pyntad med gröna örter, jordgubbar och blåbär, samt några söta modellerade dinosaurier i sockerpasta. Den gulligaste dinosaurien är nog den här. Den passar till dom riktigt små barnen. Om du vill ha någon liten ändring i designen går det jättebra, bara kolla med oss först, eller skriv i fritextrutan vid beställning. Skulle vi inte kunna göra din önskade ändring meddelar vi dig.

Smaker vi rekommenderar till dinosauriekalas

Till de små barnen rekommenderar vi tårtor med smak av choklad eller jordgubbar. Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av.

Våra vanligaste smaker är Hallon – Creme cheese, Jordgubb – vanilj, Choklad – vanilj, Hallon – vit choklad. Men vi har även andra smaker som ni kan läsa mer om här.

Hemleverans kan ordnas

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Filtrera