Babblarnatårta

Tårta med babblarna

Här kan du beställa tårta med babblarna till babblarnakalas. Du bokar enkelt din babblarna tårta online i webshopen, välj storlek, smak och text. Klicka vidare till utcheckningen där du väljer vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill att tårtan ska levereras hem till dig eller om du vill hämta tårtan hos oss i Upplands Väsby.

Var hämtar jag min babblarna tårta?

Vårt bageri ligger i Upplands Väsby, i Bredden. 2 minuter från E4 så det är väldigt enkelt att hämta din tårta här. Om ni hellre vill ha tårtan hemkörd väljer ni det när ni beställer den i webhsopen.

Vilka olika designs finns?

Vi har några olika designs på tårtor med babblarna. Om du vill ha någon liten ändring i designen går det jättebra, bara kolla med oss först, eller skriv i fritextrutan vid beställning. Skulle vi inte kunna göra din önskade ändring meddelar vi dig.

När ska man beställa tårtan?

Man kan beställa en tårta i webshopen från 4 dagar till 3 månader innan man ska ha sin tårta. Helst vill vi ha din beställning minst en vecka innan för att hinna beställa hem råvaror och planera arbetet. Vissa figurer behöver torktid och måste påbörjas flera dagar innan för att bli riktigt bra.

Vad har ni för smaker på babblarna tårtor?

Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av.

Våra vanligaste smaker är Hallon – Creme cheese, Jordgubb – vanilj, Choklad – vanilj, Hallon – vit choklad. Men vi har även andra smaker som ni kan läsa mer om här.

Filtrera