Baka Cupcakes eller Tårtor med företaget

Kickoff eller företagsevent – Kom till oss och låt kreativiteten flöda genom att antingen dekorera tårtor eller cupcakes med arbetskollegorna! 

Välkommen till ett bakäventyr som skapar ett starkare team och minnesvärda ögonblick på jobbet!  Att baka med dina arbetskollegor är mer än bara en kul aktivitet – det ger härliga skratt och en rolig stund tillsammans.

Vi förbereder det tråkiga arbetet med gräddning och fyllningar så kommer ni lagom till det roligaste i hela tårtskapandet eller cupcakeskapandet. Dekoreringen!

Inga förkunskaper krävs. Vår kursledare Annika tar er igenom alla moment och hjäper till där den ovana bagaren kan behöva lite extra stöttning. Slutresultatet blir hur som helst att alla får med sig sina kreationer hem som de garanterat kommer kunna stoltsera med. 

För bokning eller frågor – maila till: annika@ankanstartverkstad.se
Eller ring: 070-490 30 58

Baka tårta på Kickoffen

Här får ni alla varsin tårta som vi börjar med att spackla med marängsmörkräm. Sedan täcker vi in med sockerpasta som ni kan färga om ni vill. Och därefter dekorerar ni dem helt efter eget tycke. Vi går igenom enklare blommor, olika typer av verktyg och mallar som kan användas samt färger.

Tidsåtgång ca 2,5 timme

1st tårta per person

Pris: 4-6 personer 1100kr/person, 7-12 personer 1000kr/person ex moms.

Baka cupcakes med kollegorna

Här får ni 6 cupcakes var som ni kan spritsa i olika mönster och färger. Pyssla med dekor – tex blommor eller andra små figurer och toppa era cupcakes med. Självklart finns strössel och annan topping också.

Tidsåtgång ca 1,5 timme.

6st cupcakes/person

Pris: 4-6 personer 680kr/person, 7-12 personer 632kr/person ex moms.