Frost tårta

Beställ Frozen tårta online

Här kan du beställa en tårta designad efter filmen Frost / Frozen. Beställ enkelt i vår webshop där du väljer storlek, smak, text osv. Vid utcheckningen väljer du vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill ha den hemlevererad eller om du vill hämta själv.

Hemleverans av Frost tårta

Vi levererar tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Ni kan alltid svänga förbi vårt bageri som ligger i Upplands Väsby, i Bredden. 2 minuter från E4 så det är väldigt enkelt att hämta din tårta här. Om ni hellre vill ha tårtan hemkörd väljer ni det när ni beställer den i webshopen.

Vilka olika designs finns?

Vi har några olika designs på tårtor från filmen Frozen. Om du vill ha någon liten ändring i designen går det jättebra, bara kolla med oss först, eller skriv i fritextrutan vid beställning. Skulle vi inte kunna göra din önskade ändring meddelar vi dig.

Frost tårta med Anna och Elsa

Få med två av huvudkaraktärerna i filmen Frozen på en tårta. De kommer placeras i en cirkel på sidan av tårtan, se inspiration på denna frozen tårta här.

Frost tårta med Anna

Vi kan också göra en tårta med en bild på bara Anna. Välj valfri karaktär i Frozen filmen som till exempel Olof eller Kristoffer du vill ha med på tårtan. Bilden kommer visas upp likt som på denna modell.

Frost tårta med Elsa

Vi kan göra en docktårta som avspeglar Elsa. Elsas klänning är gjord av sockerpasta, fyllningen kan du välja själv. Så här ser vår Elsa tårta ut.

Smak på Frozen tårta

För en frost tårta rekommenderar vi att fylla med jordgubbar eller choklad. Detta är säkra kort för barnkalas.

Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av.

Våra vanligaste smaker är Hallon – Creme cheese, Jordgubb – vanilj, Choklad – vanilj, Hallon – vit choklad. Men vi har även andra smaker som ni kan läsa mer om här.

Filtrera