Godistårta

Beställ godistårta online

Här kan du beställa en helt oemotståndlig godis tårta. Beställ enkelt i vår webshop där du väljer storlek & smak. Vid utcheckningen väljer du vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill ha den hemlevererad eller om du vill hämta själv.

Godistårta till barnkalas

Alla barn älskar ju godis, så en godistårta passar ju perfekt till barnkalaset. Våra godistårtor har goda innehåll och dekoreras med godis av olika sorter på utsidan. Vi har godistårta med surt godis, godistårta med sött godis, godistårta med lakrits och godistårta med choklad. Vilket godis passar bäst på ert godiskalas?

Enkel godistårta

Om du vill baka din egen godistårta på ett enkelt sätt kan du göra det väldigt enkelt. När själva tårtan är klar är det bara att dekorera din tårta med ditt eller födelsedagsbarnets favoritgodis. Ett tips är att inte förvara tårtan i kylen alltför länge innan den ska serveras, då godiset kan bli lite kladdigt då. Det blir alltid fint att dekorera tårtan med lite olika storlekar på ert favoritgodis. Då är det lätt att lyckas med en enkel godistårta!

Filtrera