Barmsetårtor

Beställ Bamsetårtor online

Förgyll barnens Bamsekalas med en fin och god Bamsetårta! Vi har goda smaker som barnen gillar. Vi bakar alla tårtor av äkta råvaror - både smör och grädde ska finnas i en tårta. Inga konstiga halvfabrikat som smakar äckligt.

Bamsefigurer på tårtan

Alla figurer på tårtorna är ätbara. De är gjorda av sockerpasta och smakar ungefär som mashmallows. Figurerna torkar om man låter dem stå i rumstemperatur. Då kan man spara som som minne.

När ska man beställa tårtan?

Man kan beställa en tårta i webshopen från 4 dagar till 3 månader innan man ska ha sin tårta. Helst vill vi ha din beställning minst en vecka innan för att hinna beställa hem råvaror och planera arbetet. Vissa figurer behöver torktid och måste påbörjas flera dagar innan för att bli riktigt bra.

Vad har ni för smaker på tårtorna?

Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av.

Våra vanligaste smaker är Hallon – Creme cheese, Jordgubb – vanilj, Choklad – vanilj, Hallon – vit choklad. Men vi har även andra smaker som ni kan läsa mer om här.

Bamsetårta med hemleverans?

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Filtrera