Barmsetårtor

Beställ Bamsetårta online

Förgyll barnens Bamsekalas med en fin och god Bamsetårta! Många barn älskar Bamse och hans vänner, så välj en Bamsetårta till ert kalas. Vi har en modell med en bild på Bamses ansikte, se vilken modell det är här.

Bamsefigurer på tårtan

Vi har en design där tårtan är formad som en dunderhonungsburk, och på tårtan sitter Bamse och hans vänner. Alla figurer på tårtorna är ätbara. De är gjorda av sockerpasta och smakar ungefär som mashmallows. Figurerna torkar om man låter dem stå i rumstemperatur. Då kan man spara som som minne.

Bamsetårta med bild

Vi kan också hjälpa till med en Bamse-tårta med bild på om ni önskar det. Bara maila oss så ger vi pris till dig. annika@ankans.se

Smak på Bamsetårtor

Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av.

Våra vanligaste smaker är Hallon – Creme cheese, Jordgubb – vanilj, Choklad – vanilj, Hallon – vit choklad. Men vi har även andra smaker som ni kan läsa mer om här.

Hemleverans av Bamsetårta

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Filtrera