Bröllopstårta

Ankans Tårtverkstad erbjuder alla typer av bröllopstårtor. Vi skräddarsydd en tårta helt efter ert önskemål. Här hittar du vårt fotogalleri med specialdesignade tårtor. /PORTFOLIO/BRÖLLOPSTÅRTOR

Boka datum 2023/2024

Det är hög tid att boka upp sig på bröllopshelgerna för 2023. Om ni vill beställa en tårta från Ankans Tårtverkstad – kontakta oss och boka upp dig på ditt datum redan nu. För att garantera din plats betalar du en en förskottsavgift om 1000kr (eller ca 20% av beställningens värde). Beloppet dras givetvis av på slutfakturan för er bröllopstårta. Förskottsbetalningen återbetalas ej. 

Beställ en smakbox!

För att vara säker på att tårtans smak lever upp till era förväntningar kan ni beställa en smakbox. Dessa kostar från 150kr och hämtas på Ankans Tårtverkstad efter överenskommen dag och tid. Beställ din smakbox här: SMAKBOX

Hjälp med transport?

Tårtor på upp till 4 våningar kan hämtas, antingen samma dag eller dagen innan bröllopet. Större tårtor kan behövas monteras på plats. Vi hjälper gärna till med transporten om ni vill det. Om ni beställer en tårta i vår webshop – skriv en notering om att ni önskar hjälp med transport, samt till vilken adress så återkommer vi med en prisuppgift på det.

Betalning & bokningsregler

Beställningar via webshopen betalas med kort i utcheckningen.

Om ni beställer en annan modell mailar vi dig en orderbekräftelse där du ser vad vi kommit överens om gällande design, smaker och text mm. Vi mailar även en faktura på 1000kr eller 20% av beställningens värde som delbetalning. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 14 dagar innan avhämtning/leverans.

Vid eventuell avbeställning återbetalas ej delbetalningen. Avbeställning senare än 60 dagar innan debiteras hela beloppet.

Hyra av ställningar och tårtfat

Det går bra att hyra tårtställningar och tårtfat från oss. Hyran kostar 250:- Retur av tårtfat och tårtställning ombesörjes av kund, och ska vara tillbaka hos oss senast veckan efter ert bröllop.

  1. Tårtställning för 4st tårtor, 40-80 bitar
  2. Silverfärgat tårtfat nr.1
  3. Cupcakeställning i 2-6 våningar, rymmer ca 50 cupcakes.
  4. Silverfärgat tårtfat nr.2
  5. Tårtställning i tre våningar, rymmer ca 50-70 bitar
  6. Silverfärgat tårtfat nr.3

Inspireras i vårt fotogalleri

Har ni inte bestämt hur er tårta ska se ut? Kika i vårt fotogalleri för bröllopstårtor!