Beställa bröllopstårta

Varmt välkommen till Ankans Tårtverkstad! Vi hjälper er att få den bröllopstårta ni önskar. Hos oss får ni provsmakning, vi skissar på en design som ni önskar och går igenom alla detaljer som kan tänkas behövas när det gäller bröllopstårtor.

Här hittar du vårt fotogalleri med bröllopstårtor vi gjort tidigare. /PORTFOLIO/BRÖLLOPSTÅRTOR

Och här har vi några olika designs i vår webshop, antingen kan ni lägga er beställning direkt i webshopen, eller bara få lite inspiration och en uppfattning om vad tårtorna kostar.
Bröllopstårtor i webshopen

Boka datum 2024/2025

Det är hög tid att boka upp sig på bröllopshelgerna för 2024. Om ni har bestämt att ni vill ha en tårta från oss går det bra att boka upps sig på sitt datum redan nu, så det inte hinner bli fullbokat. Design, storlek mm kan vi ta detaljer om längre fram.

För att garantera din plats betalar du en en förskottsavgift om 1000kr (eller ca 20% av beställningens värde). Beloppet dras givetvis av på slutfakturan för er bröllopstårta. Förskottsbetalningen återbetalas ej.

Provsmakning av bröllopstårta, eller beställ en smakbox!

För att vara säker på att tårtans smak lever upp till era förväntningar kan ni beställa en smakbox direkt i webshopen som ni hämtar och provsmakar i lugn och ro hemma. Eller så bokar vi in en provsmakning hos oss på tårtverkstan då vi även kan prata om detaljer kring er stora dag.

Beställ din smakbox här: SMAKBOX

Hjälp med leverans av bröllopstårtan?

Tårtor på upp till 4 våningar kan hämtas, antingen samma dag eller dagen innan bröllopet. Tårtorna förpackas väl och det viktigaste när man kör en stor tårta är att tårtan står plant i bilen, och att man tar kurvorna lite i lugn och ro.

Större tårtor kan behövas monteras på plats. Vi hjälper gärna till med transporten om ni vill det. Priset på en leverans beror på vilken dag och tid tårtan kan levereras, samt hur lång leveransväg det är.

Om ni beställer en tårta i vår webshop – skriv en notering om att ni önskar hjälp med transport, samt till vilken adress så återkommer vi med en prisuppgift på vad den leveransen kommer att kosta.

Hur stor bröllopstårta behöver man?

En trend som kommit från USA är att äta bröllopstårtan till brudskålen direkt när brudparet anländer. Då får tårtan sin rätta uppmäksamhet och gästerna är oftast hungriga efter vigseln och väntan på fotografering mm. Champagne och bröllopstårta är oslagbart! Om tårtan ska ätas då rekommenderar vi att man beställer en bit till varje person.

Om tårtan ska ätas efter en 3-rättersmiddag kan man dra ner något på storleken då många av gästerna är mätta. Om man tex är 100 gäster kan det räcka med en tårta för 80-85 personer.

Betalning & bokningsregler

Beställningar via webshopen betalas med kort i utcheckningen.

Om vi gör en manuell bokning mailar vi dig en orderbekräftelse där du ser vad vi kommit överens om gällande design, smaker och text mm. Vi mailar även en faktura på 1000kr eller 20% av beställningens värde som delbetalning. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 14 dagar innan avhämtning/leverans.

Vid eventuell avbeställning återbetalas ej delbetalningen. Avbeställning senare än 60 dagar innan debiteras hela beloppet.

Bröllopstårta med äkta blommor
Bröllopstårta med äkta blommor
Bröllopstårta med äkta blommor