Bröllopstårta

Ankans Tårtverkstad erbjuder alla typer av bröllopstårtor. Vi skräddarsydd en tårta helt efter ert önskemål. Här hittar du vårt fotogalleri med specialdesignade tårtor. /PORTFOLIO/BRÖLLOPSTÅRTOR

Boka datum 2021

Det är hög tid att boka upp sig på bröllopshelgerna för 2021. Om ni vill beställa en tårta från Ankans Tårtverkstad – kontakta oss och boka upp dig på ditt datum redan nu. För att garantera din plats betalar du en bokningsavgift om 1000:- Denna avgift dras givetvis av på slutfakturan för er bröllopstårta. Avgiften återbetalas ej. Läs mer under Betalning.

Konsultation med provsmakning Inga konsultationer pga Covid-19

För att vara säker på att tårtan lever upp till era förväntningar rekommenderar vi en konsultation med provsmakning. Lediga tider för konsultation kan ni se här. Vardagar kostar konsultationen 350kr, helg 600kr. Om ni inte har möjlighet att komma dessa tider kan ni beställa en smakbox! Boka konsultation här!

Beställ en smakbox!

Har ni svårt att komma iväg på en provsmakning går det bra att beställa en smakbox! Dessa kostar 150kr och hämtas på Ankans Tårtverkstad efter överenskommen dag och tid. Beställ din smakbox här: SMAKBOX

Hjälp med transport?

Tårtor på max 4 våningar kan hämtas, antingen samma dag eller dagen innan bröllopet. Större tårtor kan behövas monteras på plats. Vi hjälper gärna till med transporten om ni vill det. Om ni beställer en tårta i vårt sortiment – skriv en notering om att ni önskar hjälp med transport, samt till vilken adress så återkommer vi med en prisuppgift på det.

Betalning & bokningsregler

Beställningar upp till 5000kr:
När du gjort en beställning mailar vi dig en orderbekräftelse där du ser vad vi kommit överens om gällande design, smaker och text mm.

En faktura skickas via mail som ska vara betald senast 7 dagar innan dagen för avhämtning/leverans. Därefter är avbokning och återbetalning ej möjlig.

Beställningar från 5000kr:
När du gjort en beställning mailar vi dig en orderbekräftelse där du ser vad vi kommit överens om gällande design, smaker och text mm.

Vi mailar även en faktura på 20% av beställningens värde som delbetalning. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 14 dagar innan avhämtning/leverans.

Vid eventuell avbeställning återbetalas ej delbetalningen. Avbeställning senare än 60 dagar innan debiteras hela beloppet.

Pga Covid-19 har vi tillfälliga bokningsregler så länge pandemin pågår: Ombokning av bröllopstårtan till nytt datum utan extra kostndad senast 60 dagar innan. Avbeställning minskat från 60 dagar till 30 dagar. (delbetalning/bokningsavgift återbetalas ej)

Hyra av ställningar och tårtfat

Det går bra att hyra tårtställningar och tårtfat från oss. Hyran kostar 250:- Retur av tårtfat och tårtställning ombesörjes av kund, och ska vara tillbaka hos oss senast veckan efter ert bröllop.

  1. Tårtställning för 4st tårtor, 40-80 bitar
  2. Silverfärgat tårtfat nr.1
  3. Cupcakeställning i 2-6 våningar, rymmer ca 50 cupcakes.
  4. Silverfärgat tårtfat nr.2
  5. Tårtställning i tre våningar, rymmer ca 50-70 bitar
  6. Silverfärgat tårtfat nr.3

Boka provsmakning

Boka en bröllopskonsultation med provsmakning. Se vilka lediga tider vi har här!

Inspireras i vårt fotogalleri

Har ni inte bestämt hur er tårta ska se ut? Kika i vårt fotogalleri för bröllopstårtor!