Bröllopstårtor

Beställa bröllopstårta i Stockholm

Här kan du beställa bröllopstårta helt efter ert önskemål. I webshopen ser du priser på bröllopstårtor, men vi gör såklart också skräddarsydda bröllopstårtor efter era önskemål.

Provsmakning av bröllopstårta

Antingen kan ni komma hit och provsmaka bröllopstårta hos oss, det är bara att kontakta oss så bestämmer vi en dag och tid som passar. Om ni hellre vill provsmaka hemma i lugn och ro kan ni köpa en smakbox direkt via weshopen här.

Vilken smak på bröllopstårta brukar man välja?

Många väljer klassiska smaker på bröllopstårtan som tex hallon och creme cheese. Andra vill gå lite mer amerikanskt och välja en Red Velvet på sin bröllopstårta. Om ni har efterrätt kan det vara bra att tänka på att bröllopstårtan inte ska ha samma smakbild som desserten.

Leverans av bröllopstårtan

Bröllopstårta i Uppsala

Om ni vill ha hjälp med leverans av bröllopstårta hjälper vi till med det. Leverans av bröllopstårta behöver bokas i god tid så vi kan planera in det. Kostnad för leverans varierar beroende på vart tårtan ska levereras och när den kan tas emot. Vi levererar bröllopstårtor i hela Stockholm och Uppsala. Vi levererar även bröllopstårta till Enköping och bröllopstårta till Västerås.

Hur stor bröllopstårta behövs?

En trend som kommit från USA är att äta bröllopstårtan till brudskålen direkt när brudparet anländer. Då får tårtan sin rätta uppmäksamhet och gästerna är oftast hungriga efter vigseln och väntan på fotografering mm. Champagne och bröllopstårta är oslagbart! Om tårtan ska ätas då rekommenderar vi att man beställer en bit till varje person.

Om tårtan ska ätas efter en 3-rättersmiddag kan man dra ner något på storleken då många av gästerna är mätta. Om man tex är 100 gäster kan det räcka med en tårta för 80-85 personer.

Hur mycket kostar en bröllopstårta?

Priset på bröllopstårta varierar beroende på innehåll, antal våningar, storlek och design. Vi uppskattar hur många timmar vi behöver lägga ner för att skapa er bröllopstårta och räknar på pris därefter. Ofta kan man komma ner i pris om man väljer äkta blommor på tårtan istället för sockerblommor. Såklart beroende på hur många blommor som behövs.

Allergivänlig bröllopstårta

Vi brukar göra ”tårta på burk” till de gäster som är allergiska, om det är ett fåtal eller många olika allergener. Är det fler gäster som tex behöver glutenfritt och laktosfritt kan man göra en liten tårta på sidanom som är just gluten och laktosfria. Ett annat alternativ är att göra cupcakes.

Filtrera