Cupcakes

Beställa Cupcakes

Här kan du beställa en cupcakes i olika typer av smaker och modeller. Du väljer själv vilken smak, färg och modell du vill ha.

Var hämtar jag mina cupcakes?

Vårt bageri ligger i Upplands Väsby, i Bredden. 2 minuter från E4 så det är väldigt enkelt att hämta din tårta här. Om ni hellre vill ha tårtan hemkörd väljer ni det när ni beställer den i webhsopen.

Vilka olika designs finns?

Vi har många olika designs på cupcakes. Om du önskar en design eller färgskala som inte finns i webshopen, kontakta bara oss så kikar vi om vi kan hjälpa till med ditt specifika önskemål.

Hur långt innan ska man beställa cupcakes?

Man kan beställa en i webshopen från 4 dagar till 3 månader innan. Helst vill vi ha din beställning minst en vecka innan för att hinna beställa hem råvaror och planera arbetet. Vissa figurer behöver torktid och måste påbörjas flera dagar innan för att bli riktigt bra.

Kan man beställa glutenfria cupcakes?

Javisst vi kan baka glutenfria cupcakes. Allt bakas i samma kök så spår av gluten kan förekomma. Dessa är ljusa och kan smaksättas med tex kakao, hallon, blåbär osv.

Kan man beställa veganska cupcakes?

Javisst, vi har veganska cupcakes! Dessa bakas givetvis utan ägg, smör och mjölk. Som frosting använder vi mjölkfritt margarin som vi vipsar ihop med florsocker och någon smaksättning.

Cupcakes med hemleverans?

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där. Om ni önskar leverans en annan dag och tid får vi kika på om det är något vi kan hjälpa med.

Filtrera