Figurtårtor

Beställa figurtårta

En figurtårta är en tårta som är formad som någon figur/produkt/djur osv. Här kan du beställa många olika modeller av figurtårtor. Beställ enkelt i vår webshop där du väljer smak, text osv. Vid utcheckningen väljer du vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill ha den hemlevererad eller om du vill hämta själv.

Var hämtar jag min figurtårta?

Vårt bageri ligger i Upplands Väsby, i Bredden. 2 minuter från E4 så det är väldigt enkelt att hämta din tårta här. Om ni hellre vill ha tårtan hemkörd väljer ni det när ni beställer den i webhsopen.

Vilka olika designs finns?

Vi har många olika designs på figurtårtor. Om du vill ha en tårta formad som något vi inte har i webshopen, kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa dig med ditt önskemål. Skicka bild till oss via mail: annika@ankans.se

När ska man beställa sin figurtårta?

Man kan beställa en tårta i webshopen från 4 dagar till 3 månader innan man ska ha sin tårta. Helst vill vi ha din beställning minst en vecka innan för att hinna beställa hem råvaror och planera arbetet. Vissa figurer behöver torktid och måste påbörjas flera dagar innan för att bli riktigt bra.

Vad har ni för smaker på tårtorna?

Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av.

Lite beroende på vad det är för typ av figurtårta kan innehållet behöva anpassas något, och färre smakalternativ kan finnas.

Figurtårta med hemleverans?

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Filtrera