Datum och tid

När du checkar ut väljer du vilket datum och tid du vill hämta din beställning. Om du önskar att hämta en annan tid än den som finns tillgänglig i kalendern kan du kontakta oss för att se om det finns möjlighet att hämta annan tidpunkt.

Avbokning

Du kan avbeställa din order fram till 10 dagar innan avhämtning/leverans. Sent avbokade eller ej uthämtade beställningar debiteras fullt pris.

Betalning

I utcheckningen väljer du hur du vill betala för din beställning. Antingen via Klarna, swish eller med kortbetalning.

Transport & Förvaring

Avhämtning sker under våra öppettider på Ankans Tårtverkstad AB, Kanalvägen 5A, 195 61 Upplands Väsby.

Tårtorna är packade i en tårtkartong och ni ansvarar för tårtans hantering under transport och vid anländandet.

Ni fraktar tårtan bäst genom att låta den stå på ett plant underlag (ej i ett lutande säte), tex i bagageutrymmet i bilen. Tårtan förvaras i kylskåp.

Ankans Tårtverkstad ersätter ej tappade eller felhanterade tårtor/bakverk.

Hyra av tårtfat/tårtställning/kylbox återlämnas av kunden senast fredagen veckan efter. 

Hemleverans

I mån om tid erbjuder vi hemleverans. Leverans bokas alltid manuellt – kontakta oss för prisinformation gällande din önskade leverans. Vi behöver datum/tid samt adress för att kunna ge er pris.

Om det inte finns någon som tar emot tårtan på överenskommen tid försöker vi kontakta er via telefon, och lämnar sedan tårtan utanför dörren. Ankans Tårtverkstad ansvarar inte för tårtan efter överlämnandet.

Beställning & Betalning

Beställningar upp till 5000kr:
När du gjort en beställning mailar vi dig en orderbekräftelse där du ser vad vi kommit överens om gällande design, smaker och text mm. En faktura skickas via mail som ska vara betald senast 10 dagar innan dagen för avhämtning/leverans. Därefter är avbokning och återbetalning ej möjlig. Vid sena beställningar ska betalning ske omgående, gärna via swish. Vi kan numera även erbjuda betalning via Klarna. Meddela oss det så skickar vi en betallänk till dig. 

Bröllopstårtor och beställningar över 5000kr:
När du gjort en beställning mailar vi dig en orderbekräftelse där du ser vad vi kommit överens om gällande design, smaker och text mm.

Vi mailar även en faktura på 20% av beställningens värde (eller minst 1000kr) som delbetalning. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 14 dagar innan avhämtning/leverans.

Vid eventuell avbeställning återbetalas ej delbetalningen. Avbeställning senare än 60 dagar innan debiteras hela beloppet.

Transport & Förvaring

Avhämtning sker under våra öppettider på Ankans Tårtverkstad AB, Kanalvägen 5A, 19561 Upplands Väsby. 

Tårtorna är packade i en tårtkartong och ni ansvarar för tårtans hantering under transport och vid anländandet.

Ni fraktar tårtan bäst genom att låta den stå på ett plant underlag (ej i ett lutande säte), tex i bagageutrymmet i bilen. Tårtan förvaras sedan i kylskåp.

Ankans Tårtverkstad ersätter ej tappade eller felhanterade tårtor/bakverk.

Hyrda tårtfat/tårtställningar/kylboxar ska återlämnas av kund senast fredag veckan efter hyra/lån.

Avbeställning
Beställningar upp till 5000kr avbokas senast 10 dagar innan avhämtning/leverans.
Beställningar från 5000kr avbokas senast 60 dagar innan avhämtning/leverans. Delbetalning om 20% återbetalas ej.

Sent avbokade eller ej uthämtade ordrar debiteras fullt pris.

Vid sjukdom

Om du som kund drabbas av sjukdom och måste ställa in ditt event på kort varsel har vi möjlighet att frysa in tårtan / cupcakes för att vid ett senare tillfälle tina upp och dekorera dina bakverk.

Om vi drabbas av sjukdom måste vi tyvärr avbeställa din order. Återbetalning av hela beloppet görs givetvis och vi försöker hänvisa dig vidare till andra tårtleverantörer.

Personuppgifter enligt GDPR: Då vi fakturerar alla våra kunder behöver vi kunduppgifter som krävs för fakturering – köparens namn och adress, enligt mervärdesskattelagen. Uppgifterna används enbart i syfte att fakturera.