Bokningskalender

M T O T F L S
Loading...
<< Previous | Next >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

I bokningskalendern ser du vilka datum som är tillgängliga för beställning.

Grönt = Ledigt
Rosa = Fullbokat
Gult = Stängt

Söndagar har vi stängt för avhämtning. Det går bra att hämta dagen innan. (Om du inte har möjlighet att förvara tårtan till söndagen, kontakta oss så löser vi det.

2019
21 juni – 4 augusti
Semesterstängt

Villkor

Beställning
Beställning ska vara oss tillhanda en vecka innan avhämtning. Vi reserverar oss för fullbokning, kontrollera tillgängligheten i kalendern. Ibland kan det gå bra att beställa i sista minuten, kontakta oss om du är sent ute så kanske vi kan hjälpa till.

Betalning
Förskottsfaktura – skickas till din e-post. Betalning sker till BG eller via swish och ska vara oss tillhanda en vecka innan du hämtar din order. Ordrar lagda senare än 7 dagar innan avhämtning betalas omgående.

Avhämtning
Avhämtning sker på Ankans Tårtverkstad, adress: Knutbygränd 14 i Upplands Väsby.

Öppettider:
Lördagar mellan kl 9,30 – 11,00.
Övriga dagar enligt överenskommelse.

Avbeställning
Avbeställning ska ske senast 14 dagar innan avhämtning.
Större beställningar vid ett värde av 5000:- eller mer ska avbeställas senast 30 dagar innan avhämtning.

Sent avbokade eller ej uthämtade ordrar debiteras fullt pris.

Vid sjukdom
Om du som kund drabbas av sjukdom och måste ställa in ditt event på kort varsel har vi möjlighet att frysa in tårtan / cupcakes för att vid ett senare tillfälle tina upp och dekorera dina bakverk.

Om vi drabbas av sjukdom måste vi tyvärr avbeställa din order. Återbetalning av hela beloppet görs givetvis och vi försöker hänvisa dig vidare till andra tårtleverantörer.

Personuppgifter enligt GDPR: Då vi fakturerar alla våra kunder behöver vi kunduppgifter som krävs för fakturering – köparens namn och adress, enligt mervärdesskattelagen. Uppgifterna används enbart i syfte att fakturera.