Frost tårta

Beställa frost tårta online

Här kan du beställa en frozen tårta designad efter filmen Frost / Frozen. Beställ enkelt i vår webshop där du väljer storlek, smak, text osv. Vid utcheckningen väljer du vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill ha den hemlevererad eller om du vill hämta din tårta från frozen själv.

Frosttårta med Anna och Elsa

Få med två av huvudkaraktärerna i filmen Frozen på en tårta. De kommer placeras i en cirkel på sidan av tårtan, se inspiration på denna frozen tårta här.

Frost tårta med Anna

Vi kan också göra en tårta med en bild på bara Anna. Välj valfri karaktär i Frozen filmen som till exempel Olof eller Kristoffer du vill ha med på tårtan. Bilden kommer visas upp likt som på denna modell.

Tårta frost med Elsa

Vi kan göra en docktårta som avspeglar Elsa. En Elsa frost tårta ser ut som Elsas klänning är gjord och är gjord av sockerpasta, fyllningen kan du välja själv. Så här ser vår Elsa tårta ut.

Frost tårta med tårtbild

Man kan dekorera sin tårta med en frozen tårta bilder som vi skriver ut på ätbart materiel och dekorerar din tårta med. Här kan du se hur den ser ut. Vi kan även skriva ut om du har en egen bild som du vill ha som frozen tårtdekoration på din frosttårta.

Filtrera