Spidermantårta

Beställa en spidermantårta till spiderman-kalas

En spidermantårta är perfekt när ni ska ha en spidermankalas. Komplettera med cakepops eller cupcakes. Vi har stora och små tårtor med spidermantema. Välj här och beställ direkt i webshopen.

Olika storlekar och designs

I webshopen finns det lite olika varianter av spidermantårtor. Större två-våningstårtor med spiderman eller en mindre modell på en våning som du hittar här. Även superhjältetårtor med flera super-heros hittar du här.

Spidermantårta hämta själv eller få levererad

Vårt bageri ligger i Upplands Väsby, i Bredden. 2 minuter från E4 så det är väldigt enkelt att hämta din tårta här. Om ni hellre vill ha tårtan hemkörd väljer ni det när ni beställer den i webhsopen.

Olika smaker på spidermantårta

En god spidermantårta garanterar vi när ni köper från oss. Tårtan har goda smaker av antingen choklad, jordgubb eller hallon. Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av.

Lite beroende på vad det är för typ av figurtårta kan innehållet behöva anpassas något, och färre smakalternativ kan finnas.

Filtrera