Ska ni gifta er i Uppsala? Stort grattis!

Då vill vi väldigt gärna hjälpa er med bröllopstårtan! Vi levererar bröllopstårtor till Uppsala varje år och har gjort i över 10 års tid och har stor erfarenhet så ni kan känna er trygga.

Steg 1 – Hitta en tårtleverantör som ni gillar

Börja med att kika runt bland olika designs på hemsidor. Alla tårtdesigners har olika stilar på sina tårtor, därför är det viktigt att de ni väljer har designs som faller er i smaken utseendemässigt.

Steg 2 – Boka provsmakning

Om ni fastnar för våra tårtor går vi till steg 2 som är att boka en provsmakning hos oss på plats i Upplands Väsby, eller beställ en smakbox som ni kan hämta och prova hemma i lugn och ro.

Steg 3 – Offert

Om ni känner er nöjda med våra smaker  – vilket är väldigt viktigt. Tårtan SKA trots allt ätas och avnjutas, inte bara tittas på! Då kikar vi på alla detaljer kring design, storlek, leverans, eventuella allergier mm så gör vi en offert till er på den önskade tårtan.

Steg 4 – Boka!

Om ni känner er nöjda med oss som tårtleverantör bokar vi in ert datum. Vid bokningstillfället betalar man 20% av bokningens värde för att vi ska kunna hålla er plats reserverad till er.

Steg 5 – Justering av bokning

När ni fått in alla OSA, allergier mm gör vi en sista avstäming där vi justerar storleken på tårtan, bestämmer hur vi gör med allergier, ordnar med kontaktpersoner på plats vid leverans osv. När allt är spikat skickar vi ut slutfakturan till er som ska betalas senast två veckor innan bröllopet.

Steg 6 – Allt är klart!

Nu är den stora dagen framme. Vi har bakat tårtan. vi packar den väl och kör ut den varsamt till er bröllopsfest. Och ni bara njuter av dagen! <3

För mer information

Om ni vill boka in en konsultation eller har några frågor, kontakta oss!
Annika: annika@ankans.se eller ring på 070-490 30 58

Vanliga frågor

Hur långt innan bör man boka en bröllopstårta?

Om ni ska gifta er maj – augusti är det bra att börja kika på tårtor och boka datum ungefär 3-6 månader innan. Om ni däremot ska gifta er under lågsäsong – dvs september – april räcker det ofta med att boka 2-3 månader innan.

Kan man hämta bröllopstårtan själv?

Många väljer att hämta tårtan själva för att spara in på den kostnaden och det går aldeles utmärkt! Antingen kan man hämta tårtan dagen innan bröllopet eller så kanske en snäll gäst vågar sig på uppdraget.

Tårtan är väl förpackad och vi hjälper gärna till med att placera tårtan stabilt i bilen. Upp till 4 våningar monteras innan leverans och går jättebra att hämta själv.