Starta möhippan hos oss och låt kreativiteten flöda genom att antingen dekorera tårtor eller cupcakes! Vi förbereder det tråkiga arbetet med gräddning och fyllningar så kommer ni lagom till det roligaste i hela tårtskapandet eller cupcakeskapandet. Dekoreringen!

Ni får gärna ta med egen dryck om det önskas. Vi kan ordna med kaffe och fikabröd.

Efteråt tar ni givetvis med er godsakerna hem. Om ni ska vidare och har svårt att släpa på tårtor eller cupcakes går det jättebra att lämna det här och hämta på måndagen, eller om vi ska skicka det med bud till någon adress som kan ta emot.

För bokning eller frågor – maila till: annika@ankanstartverkstad.se
Eller ring: 070-490 30 58

Baka cupcakes på möhippan

Här får ni 6 cupcakes var som ni kan spritsa i olika mönster och färger. Pyssla med dekor – tex blommor eller andra små figurer och toppa era cupcakes med. Självklart finns strössel och annan topping också.

Läs mer om att baka cupcakes på möhippan!

Baka tårta på Möhippan

Här får ni alla varsin tårta som vi börjar med att spackla med marängsmörkräm. Sedan täcker vi in med sockerpasta som ni kan färga om ni vill. Och därefter dekorerar ni dem helt efter eget tycke. Vi går igenom enklare blommor, olika typer av verktyg och mallar som kan användas samt färger.

Läs mer om att baka tårta på möhippan!