Godistårta

Beställ godistårta online

Här kan du beställa helt oemotståndliga godistårtor. Beställ enkelt i vår webshop där du väljer storlek & smak. Vid utcheckningen väljer du vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill ha den hemlevererad eller om du vill hämta själv.

Hemleverans av godistårta

Javisst kan du få din godistårta levererad hem! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Du kan även hämta din godistårta själv hos oss i Upplands Väsby, i Bredden. 2 minuter från E4 så det är väldigt enkelt att hämta din tårta här. Du väljer dag och tid när du bokar din tårta i webshopen.

Vilka olika designs finns?

Vi har i huvudsak tre modeller av godistårtor. Sött godis, surt godis och lakrits. Vi har även Oreo Cooki-tårtor, tårtor med dounuts och chokladtårtor samt den oemotståndliga Red Velvet. Om du vill ha någon liten ändring i designen går det jättebra, bara kolla med oss först, eller skriv i fritextrutan vid beställning. Skulle vi inte kunna göra din önskade ändring meddelar vi dig.

Godistårta med choklad

Vår populära chocolate dream innehåller saftiga chokladbottnar och fyllning av krämig chokladmousse och cream cheese som bryter av det söta med en fräsch touch. Tårtan toppas av en choklad-dripp och chokladgodis.

Godistårta med sött godis

Klubbor, halsband, mashmallows, sega råttor ja - allt möjligt sött godis är den här tårtan toppad med, samt en dripp av färgad vit choklad. Alla godisälskares favorit!

Godistårta med surt godis

Vem älskar inte surisar? Här får du en tårta toppad med en klubba i syrlig smak, sura godisar som sura skallar, sura körsbär, sura remmar, sura tungor och allt möjligt surt godis som får tungan att krulla sig. Så gott!

Godistårta med lakrits

Finns det något godare godis än lakrits? Vår populära lakritstårta är täckt av salt och sött lakrits, en lakritsklubba och svart chokladdripp. Den perfekta tårtan till lakritsälskaren. Här kan du beställa lakritstårta.

Smak på godistårta

Tårtans innehåll påverkar inte tårtans design av godis, utan innehållet väljer ni utefter vad ni gillar bäst. Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av.

Våra vanligaste smaker är Hallon – Creme cheese, Jordgubb – vanilj, Choklad – vanilj, Hallon – vit choklad. Men vi har även andra smaker som ni kan läsa mer om här.

Filtrera