Unicorntårta

Beställa Unicorn tårta

Här kan du enkelt beställa en tårta med Unicorn till ditt unicornkalas. Här har vi lite olika designs på Unicorn-tårtor. Beställ enkelt i vår webshop där du väljer storlek, smak, text osv. Vid utcheckningen väljer du vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill ha den hemlevererad eller om du vill hämta själv.

Unicorn tårta med regnbåge

Vill du ha en söt tårta med modellerad unicorn och regnbåge så har vi den här fina designen: Unicorntårta med regnbåge Den går att beställa i olika färger som du önskar. Regnbågen går också att få i olika färger.

Enkel unicorn tårta

Vi har en enklare modell av unicorntårtan som du kan hitta här . Den är vit med ett horn, ögon och spritsad man i olika färger. Det är ett bra exempel om du vill baka din egen unicorntårta. Du gör ett horn och öron av sockerpasta, och sedan spritsar du manen vackert i olika färger med olika tyllar.

Unicorn tårta med hemleverans?

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Filtrera