Studenttårta & Examenstårta

Beställa studenttårta & Examenstårta

Hos oss kan du beställa studenttårta och examenstårta speciellt designad efter dig och dina önskemål. Antingen en klassisk studenthatt eller en mer specifikt inriktad tårta för din examen.

Studentmössa

Den klassiska studenthatten som en tårta har vi vackert designad med blommor eller med detaljer som passar studentens examen. Tex en sax för den som läst frisörlinjen. Ni får gärna komma med önskemål om dekor som passar på studenttårtan.

Examenstårtor

Till andra typer av examen kan man göra mer detaljerade tårtor som matchar yrket. Tex en polistårta, en lagbok eller en sjuksköterske-tårta.

Andra designs

Vi har några olika designs på studenttårtor och examenstårtor. Om du önskar en annan design på din tårta går det givetvis bra, bara kontakta oss på annika@ankans.se så hjälper vi till.

Cupcakes till student

Att välja cupcakes istället för tårta kan vara en smidig lösning, speciellt vid öppet hus då gästerna kommer olika tider. Här finns student-cupcakes som kan passa.

Studenttårta med hemleverans

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Filtrera