Pokémontårta

Beställa Pokémon tårta

Här kan du beställa en tårta med Pokémon. Vi har lite olika design på Pokemon tårtor: Beställ enkelt i vår webshop där du väljer storlek, smak, text osv. Vid utcheckningen väljer du vilket datum du vill ha din pokemon tårta, och om du vill ha den hemlevererad eller om du vill hämta själv.

Pokeball tårta

Vill du ha en tårta som ser ut som en Pokémonboll kan du beställa en bokemon boll tårta här.

Pokémon tårta med bild

Om du har en bild på en fin Pokémonfigur kan du få den bilden på din Pokémon tårta. Bildtårtor beställer du här. Vi skriver ut din Pokémonbild på ett ätbart papper, så dekorerar vi tårtan med den.

Tårta med Pikachu

Vi har tårtor med Pokémon med lite olika figurer. Önskar du en figur som inte finns här så maila till oss så ser vi om vi kan göra den. Vi har barntårtor med Pikachu här.

Cakepops med Pokémon

Komplettera tårtan med cakepops dekorerade som Pokémon bollar. Dessa bollar görs på antingen OREO-cookies eller Vaniljkaka.

Pokémon tårta Stockholm

Vårt bageri ligger i Upplands Väsby, i Bredden bara ca 30 minuter norr om Stockholm. 2 minuter från E4 så det är väldigt enkelt att hämta din Pokemontårta här. Om ni hellre vill ha tårtan hemkörd väljer ni det när ni beställer den i webhsopen.

Smak på Pokémontårtan

Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av.

Våra vanligaste smaker är Hallon – Creme cheese, Jordgubb – vanilj, Choklad – vanilj, Hallon – vit choklad. Men vi har även andra smaker som ni kan läsa mer om här.

Pokémon-tårta med hemleverans

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Refine by