Prinsesstårta

Beställa prinsesstårta

Här kan du beställa många olika modeller av prinsesstårtor. Beställ enkelt i vår webshop där du väljer storlek, färg, text osv. Vid utcheckningen väljer du vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill ha den hemlevererad eller om du vill hämta själv.

Var hämtar jag min prinsesstårta?

Vårt bageri ligger i Upplands Väsby, i Bredden. 2 minuter från E4 så det är väldigt enkelt att hämta din tårta här. Om ni hellre vill ha tårtan hemkörd väljer ni det när ni beställer den i webhsopen.

Veganska prinsesstårtor

Javisst kan vi göra en vegansk prinsesstårta! Vi använder oss av soyagrädde och en tårtbotten utan ägg.

Vilka olika designs finns?

Vi har lite olika typer av prinsesstårtor. Du kan välja färg på marsipanen, om du vill ha en prinsesstårta med bild eller liknande.

När ska man beställa tårtan?

Man kan beställa en tårta i webshopen från 4 dagar till 3 månader innan man ska ha sin tårta. Helst vill vi ha din beställning minst en vecka innan för att hinna beställa hem råvaror och planera arbetet. Vissa figurer behöver torktid och måste påbörjas flera dagar innan för att bli riktigt bra.

Prinsesstårta med hemleverans?

Javisst! I dagsläget har vi hemleveranser av tårtorna på fredag em/kväll 16-22 samt lördag fm 8-13. Vi lägger alla leveranser på en slinga så det är svårt att säga exakt vilken tid er tårta kommer att levereras men vi uppdaterar er via sms. Det är därför viktigt att ni anger rätt adress och telefonnummer. Om ni bor i lägenhet är det till porten vi levererar, så ni behöver möta upp oss där.

Filtrera