Doptårtor

Beställ din doptårta online

Beställ tårta till dop enkelt i vår webshop. Alla tårtor är unika och bakade från grunden med äkta smör och grädde. Ska du ha en god och vacker doptårta har du kommit rätt! Vi kan även hjälpa till med leverans om det behövs, maila oss då vart du vill att tårtan ska levereras och när, så återkommer vi med pris på transport. Du kan maila till annika@ankans.se

Hur beställer jag en doptårta?

När du hittat den doptårta du vill ha klickar du in på produkten, väljer önskad storlek, smak, färgtema mm. Skriv in om det är något speciellt du önskar. När du sedan klickar vidare till betalning kommer kalendern upp där du väljer önskad dag och tid du vill hämta din tårta. Vi önskar att ha din beställning minst en vecka innan avhämtning.

Beställa doptårta med leverans

Om du önskar få din tårta levererad kan du kontakta oss på mail: annika@ankans.se eller ringa på 070-490 30 58 och ange vilken adress tårtan ska levereras till, samt vilket datum så vi kan ge dig ett pris på budkostnaden.

Vilken doptårta passar mig?

Vilken typ av doptårta som passar dig bäst beror på vilket typ av tema ni tänkt er på dopet.
Här är några olika typer av doptårtor och stilar:

Klassisk tårta till dop

En klassisk doptårta dekorerad med lite blommor, en bebis kanske samt namn på bebisen. Vissa vill gärna ha ett kors på doptårtan.

Prins- eller prinsessdoptårta

En tårta med kronor, slott eller andra kungliga attribut kan passa där föräldrarna vill lyfta fram sitt barn som en liten prins eller prinsessa. Dessa tårtor görs oftast i ljusrosa eller ljusblått färgtema.

Doptårta med djur

Om dopet har ett djurtema är det alltid passande med en tårta i samma stil. Här har vi olika varianter att välja mellan, tex doptårta med elefanter, doptårta med djungeldjur osv.

Doptårta med nallar

Nallar är väldigt populärt på doptårtor. Vi har många olika modeller av doptårtor med nallar. Vi har även en design där hela tårtan är formad som en nalle, som är väldigt populär. Den kan du se här: Nalle Doptårta

Färgglad och lekfull doptårta

En doptårta med tex klossar, ballonger eller andra lite skojig färgglad dekor.

Filtrera