Babyshower tårtor

Beställa Babyshowertårta

Här kan du beställa tårta till en babyshower. Vi har många olika designs på babyshowertårtor, se i vår webshop och välj den design du tycker bäst om. Alla tårtor kan skräddarsys i önskat färgtema och det finns olika smaker att välja mellan.

Tårta Babyshower Stockholm

Om du ska ha din babyshower i Stockholm kan vi hjälpa dig med din babyshowertårta. Vi har även möjlighet att leverera den om ni önskar det.

Babyshowertårta Uppsala

Vi erbjuder även leverans till Uppsala, eller om du vill hämta din babyshowertårta hos oss. Vi finns ca 30 minuter söder om Uppsala, precis vid E4.

Babyshowertårta med nallar

Ska ni ha Nalle-tema på babyshowern har vi många olika modeller av babyshowertårtor med nallar. Antingen små nallar som är modellerade och sitter på tårtan, eller en hel tårta formad som en stor teddybjörn. Den ger en riktig wow-faktor – många tror att det är en riktig nalle!

Babyshower tårta design

Det finns många olika modeller och designs att välja mellan när det gäller babyshower-tårtor. Vad är det för tema på babyshowern? Vet man barnets kön brukar det ofta bli antingen rosa eller blått. Om det fortfarande är en överaskning, eller om man inte vill ha just rosa / blått är det jättefint att välja neutrala färger på sin babyshower. Gult, beige, grön, grå osv.

Babyshower tårta flicka

Många väljer att babyshowertårtan ska gå i rosa färgtema om det är en flicka i magen. Men man kan ju välja många olika färger på tårtan även om man vill att det ska vara flickigt. Tex ljust beige med rosa detaljer kan vara fint, eller en gul babyshowertårta kan vara fint.

Babyshowertårta pojke

Många väljer att tårta babyshower ska gå i blått färgtema när man väntar en pojke. Blått är passande i både i mörka toner och babyblå på en babyshower. Man kan kombinera med tex guld eller silver. Annars är det också populärt med grön babyshowertårta.

Tårta till Babyshower med leverans

Om ni önskar leverans av babyshowertårtan kan vi hjälpa till med det. Boka leverans i utcheckningen eller kontakta oss.

Glutenfri Babyshower tårta

Om ni vill att er babyshowertårta ska vara bakad utan gluten kan vi ordna det. Vi kan även göra laktosfri Babyshowertårta. Då allt bakas i samma kök hos oss kan det alltid finnas spår av gluten och laktos.

Vegansk tårta till babyshower

Javisst kan vi göra en vegansk babyshowertårta! Vi har lite färre smaker att välja på, men de vi valt ut är mycket goda. Kontakta oss för att välja vilka smaker ni vill ha, samt att dubbelkolla att er design fungerar veganskt. Vissa livsmedel vi använder vid dekorering innehåller mjölk och ägg, så därför behöver vi stämma av innan. Ring 070 -490 30 58

Filtrera