Babblarnatårta

Tårta med babblarna

Här kan du beställa tårta med babblarna till babblarnakalas. Du bokar enkelt din babblarna tårta online i webshopen, välj storlek, smak och text. Klicka vidare till utcheckningen där du väljer vilket datum du vill ha din tårta, och om du vill att tårtan ska levereras hem till dig eller om du vill hämta tårtan hos oss i Upplands Väsby.

Beställa en tårta med babblarna med hemleverans.

Vårt bageri ligger i Upplands Väsby, i Bredden. 2 minuter från E4 så det är väldigt enkelt att hämta din tårta här. Om ni hellre vill ha tårtan hemkörd väljer ni det när ni beställer den i webhsopen.

Många olika storlekar

Vi har många olika storlekar och designs på tårtor med babblarna. En mindre modell med en våning kan du hitta här. Ännu en mindre modell men med en regnbåge som gör tårtan lite merfärgglad hittar du här. Större modeller av tårta med babblarna hittar du här och här.

Om du vill ha någon liten ändring i designen går det jättebra. Kanske du vill ha stjärnor istället för snöflingor osv. Annan färg på tårtorna? Bara kolla med oss först, eller skriv i fritextrutan vid beställning. Skulle vi inte kunna göra din önskade ändring meddelar vi dig.

Beställ minst en vecka innan

Man kan beställa en tårta i webshopen från 4 dagar till 3 månader innan man ska ha sin tårta. Helst vill vi ha din beställning minst en vecka innan för att hinna beställa hem råvaror och planera arbetet. Babblarna-figurerna tar ju sin tid att göra fina och behöver påbörjas några dagar innan tårtan ska hämtas.

Olika smaker att välja på

Vi gör våra tårtfyllningar själva med en bas av vispgrädde eller yoghurt. Vi kokar egna kompotter av jordgubbar/hallon/blåbär som sedan blandas med vispgrädde/yoghurt. Chokladfyllningarna är på några utvald choklad för ändamålet som smälts ner med vispgrädde som vi sedan gör en krämig mousse av. Om barnen är väldigt små kan en smak av jordgubb eller choklad gå hem. Jordgubbssmaken är den mest populära bland de minsta barnen.

Våra vanligaste smaker är Hallon – Creme cheese, Jordgubb – vanilj, Choklad – vanilj, Hallon – vit choklad. Men vi har även andra smaker som ni kan läsa mer om här.

Filtrera