Bröllopstårta

Ankans Tårtverkstad erbjuder alla typer av bröllopstårtor. Vi skräddarsydd en tårta helt efter ert önskemål. Här hittar du vårt fotogalleri med specialdesignade tårtor. /PORTFOLIO/BRÖLLOPSTÅRTOR

Konsultation med provsmakning

För att vara säker på att tårtan lever upp till era förväntningar rekommenderar vi en konsultation med provsmakning. En konsultation är lagom att ha ca 3-4 månader innan bröllopet. Vardagar mellan kl 9-15 kostar en konsultation 350kr, kvällar och helger är priset 600kr. Kontakta oss i formuläret till höger om ni vill boka en konsultation.

Hjälp med transport?

Tårtor på max 4 våningar kan hämtas, antingen samma dag eller dagen innan bröllopet. Större tårtor kan behövas monteras på plats. Vi hjälper gärna till med transporten om ni vill det. Om ni beställer en tårta i vårt sortiment – skriv en notering om att ni önskar hjälp med transport, samt till vilken adress så återkommer vi med en prisuppgift på det.

Betalning

Betalning
 av bröllopstårtan sker i förskott via faktura som vi skickar via e-post en månad innan bröllopet. Full betalning måste vara oss tillhanda senast 14 dagar innan bröllopet. Avbeställning  eller förändringar i beställningen ska ske 60 dagar före utsatt datum. Ej uthämtad tårta debiteras fullt pris.

Hyra av ställningar och tårtfat

Det går bra att hyra tårtställningar och tårtfat från oss. Hyran kostar 250:- Retur av tårtfat och tårtställning ombesörjes av kund, och ska vara tillbaka hos oss senast veckan efter ert bröllop.

  1. Tårtställning för 4st tårtor, 40-80 bitar
  2. Silverfärgat tårtfat
  3. Cupcakeställning i 2-6 våningar, rymmer ca 50 cupcakes.

Boka bröllopskonsultation