Bröllopstårta

Ankans Tårtverkstad erbjuder alla typer av bröllopstårtor. Vi skräddarsydd en tårta helt efter ert önskemål. Här hittar du vårt fotogalleri med specialdesignade tårtor. /PORTFOLIO/BRÖLLOPSTÅRTOR

Boka datum 2019

Det är hög tid att boka upp sig på bröllopshelgerna för 2019. Om ni vill beställa en tårta från Ankans Tårtverkstad – kontakta oss och boka upp dig på ditt datum redan nu. För att garantera din plats betalar du en bokningsavgift om 1000:- Denna avgift dras givetvis av på slutfakturan för er bröllopstårta. Avgiften återbetalas ej. Läs mer under Betalning.

Konsultation med provsmakning

För att vara säker på att tårtan lever upp till era förväntningar rekommenderar vi en konsultation med provsmakning. En konsultation är lagom att ha ca 3-4 månader innan bröllopet. Vardagar mellan kl 9-15 kostar en konsultation 350kr, kvällar och helger är priset 600kr. Kontakta oss i formuläret till höger om ni vill boka en konsultation.

Hjälp med transport?

Tårtor på max 4 våningar kan hämtas, antingen samma dag eller dagen innan bröllopet. Större tårtor kan behövas monteras på plats. Vi hjälper gärna till med transporten om ni vill det. Om ni beställer en tårta i vårt sortiment – skriv en notering om att ni önskar hjälp med transport, samt till vilken adress så återkommer vi med en prisuppgift på det.

Betalning

Vid beställning eller bokning av datum debiteras 1000:- i bokningsavgift som garanterar er plats. Denna avgift dras av vid slutfakturan, och återbetalas ej vid en eventuell avbokning. Avbeställning eller förändring i ordern skall ske senast 60 dagar före utsatt datum. Avbokning senare än 60 dagar innan bröllopsdagen debiteras fullt pris. Full betalning ska vara oss tillhanda 2 veckor innan avhämtning/leverans. Vi skickar faktura med e-post.

Hyra av ställningar och tårtfat

Det går bra att hyra tårtställningar och tårtfat från oss. Hyran kostar 250:- Retur av tårtfat och tårtställning ombesörjes av kund, och ska vara tillbaka hos oss senast veckan efter ert bröllop.

  1. Tårtställning för 4st tårtor, 40-80 bitar
  2. Silverfärgat tårtfat nr.1
  3. Cupcakeställning i 2-6 våningar, rymmer ca 50 cupcakes.
  4. Silverfärgat tårtfat nr.2
  5. Tårtställning i tre våningar, rymmer ca 50-70 bitar
  6. Silverfärgat tårtfat nr.3

Boka bröllopskonsultation