Allt för bröllopstårtan

Bröllopstårtor

På Ankans Tårtverkstad kan ni få en unik och personlig bröllopstårta precis som ni önskar. En klassisk våningstårta med vackra rosor, spets, sidenband, eller en rolig tårta med brudparets egenheter illustrerade på tårtan? Eller varför inte en jordglob, ett badande kärlekspar, eller ett cupcaketräd? Vad ni än önskar kan ni beställa er unika bröllopstårta här!

Boka datum

Vi rekommenderar att ni bokar ert bröllopstårta så tidigt som möjligt då vi snabbt blir fullbokade, speciellt under sommarmånaderna (maj–september). Till en början räcker det med att boka upp sig på datumet för att vara garanterad plats.

Konsultation med provsmakning

För att vara säker på att tårtan lever upp till era förväntningar rekommenderar vi en konsultation med provsmak där vi pratar ihop oss om hur tårtan ska se ut och smaka. Efter konsultationen sammanställer vi en offert till er med skiss på tårtans design och prisuppgift. Konsultation är lagom att ha ca 3 månader innan bröllopet. Vardagar mellan kl 9-15 kostar en konsultation 350kr, kvällar och helger är priset 600kr.

Avhämtning eller leverans

Bröllopstårtor på max 4 våningar kan hämtas, antingen samma dag eller dagen innan. Större tårtor kan behövas monteras på plats. Att tänka på är att tårtan måste förvaras i kylskåp. Vi vet ju hur stressigt det är sådär i sista stund inför ett bröllop, så många vill ha hjälp med leverans av sin bröllopstårta för säkerhets skull. Meddela oss i god tid så vi tar hänsyn till det i planeringen.

Priser och betalning

Bröllosptårtor har samma utgångspriser som andra tårtor. (se priser här) För mer avancerad dekor tillkommer kostnad om 300:-/timme för extra dekorarbete.

Betalning
 av bröllopstårtan sker i förskott via faktura som vi skickar via e-post ca 2 veckor innan bröllopet. Full betalning måste vara oss tillhanda senast 1 vecka innan bröllopet. Avbeställning  eller förändringar i beställningen ska ske 30 dagar före utsatt datum. Ej uthämtad tårta debiteras fullt pris.

Hyra av ställningar och tårtfat

Det går bra att hyra tårtställningar och tårtfat från oss. Hyran kostar 250:- Retur av tårtfat och tårtställning ombesörjes av kund, och ska vara tillbaka hos oss senast veckan efter ert bröllop.

  1. Tårtställning för 4st tårtor, 40-80 bitar
  2. Silverfärgat tårtfat
  3. Cupcakeställning i 2-6 våningar, rymmer ca 50 cupcakes.

Hej Annika,

Supertack för att du gjorde vår tårta så fin! Den blev helt perfekt och den var sååå god!
Vänligen
David & Malin

Kontakt

Gör en prisförfrågan eller en beställning i formuläret nedan. Din beställning är inte klar förrän du fått en bekräftelse från oss.

Innan du gör en förfrågan – läs igenom sidan innan beställning och kontrollera gärna bokningskalendern där du ser hur tillgängligheten är.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Vilket datum gäller det?

Ditt meddelande

Bifoga bild

Bokningskalender

M T O T F L S
Loading...
<< Previous | Next >>
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

I bokningskalendern kan ni om vi är fullbokade eller ej.

Grön = Ledigt
Orange = Vi kan ta emot några beställningar till
Röd = Vi är antingen fullbokade, har semesterstängt eller liknande