Ankans Tårtverkstad, leverantör till

Lejondals Slott

Vi är otroligt stolta över att få vara leverantör av bröllopstårtor till Lejondals Slott, som är ett riktigt sagoslott – perfekt för ett äkta drömbröllop.

Läs mer om bröllop på Lejondals Slott här>>

Smaker:

Vi har tillsammans med Lejondals Slott valt ut de tre mest populära smakerna på bröllopstårtorna. Dessa får brudparen provsmaka på Lejondals Slott vid avsmakningsmenyn:

A) Hallonfyllning och Cream Cheesefyllning på vaniljbotten.
B) Passionsfyllning och Vit chokladfyllning på vaniljbotten.
C) Chokladfyllning och Cream Cheesefyllning på chokladbotten.

 

Storlekar

Alla tårtor anpassas efter antal gäster på bröllopet. Storleken på tårtorna blir:

30-40 bitar 3 våningar
50-80 bitar 4 våningar
90-130 bitar 5 våningar

Tårtornas design

Vi har valt ut olika designer som passar väl in i atmosfären på Lejondals Slott.
Brudparen väljer själva färgtema på blommor mm. Eventuell caketopper ordnar brudparen själva och lämnar in till Lejondals Slott som placerar den på tårtans topp.

Design #1

En vit tårta där varannan våning har ett quilt-mönster med sockerpärlor. Övrig dekor är sidenband och pärlband. Tårtan dekoreras med äkta blommor i form av rosor och andra passande småblommor. Blommorna anpassas efter säsong och brudparets önskemål om färgsättning.
(Bläddra för att se fler tårtor i samma design)

Design #2

Vit tårta med dekor i en romantisk spets, pärlband och äkta blommor. Blommorna anpassas efter säsong och brudparets önskemål om färgsättning.

Design #3

Detta är den modernaste designen med marmorerade våningsplan där en touch av guld eller silver ger tårtan ett extra lyft. Våning nr 2 färgas i passande färg, och sedan dekoreras tårtan av en större sockerblomma med blad. Brudparet bestämmer färgtema.
(Bläddra för att se fler tårtor i samma design)

Design #4

En vit tårta med sidenband. Äkta blommor i ett snett fall över tårtan. Blommorna anpassas efter säsong och brudparets önskemål om färgsättning.

Design #5

Vit tårta med nedersta våningen dekorerad med runda volanger, övrig dekor är sidenband och äkta blommor. Blommorna varierar efter säsong. Färg på blommor och volangerna anpassas efter brudparets önskemål.
(Bläddra för att se fler tårtor i samma design)

Design #6

En vit tårta dekorerad med sidenband och en stor sockerblomma. Nedersta våningen med pärlband i vågmönster, översta våningen dekorerad med en plakett med brudparets initialer på. Brudparet bestämmer färgtema.

Allergier

Till de gäster som har allergier bakar vi cupcakes som dekoreras med en sockerblomma (om allergin tillåter det) och märks upp med personernas namn. 
Obs! Då allt tillverkas i samma kök kan spår förekomma. 

Kontakt Lejondals Slott

Vill du ha mer information om bröllop på Lejondals Slott, kontakta bokningen:

Bokningen Lejodals slott
08-584 808 00
info@lejondalsslott.se 

Kontakt Ankans Tårtverkstad

Har du tårtrelaterade frågor, kontakta Annika:

Annika Everfjärd
070-490 30 58
annika@ankanstartverkstad.se